Over 706

706 Seating Group is de moedermaatschappij van vijf bedrijven, elk met hun eigen unieke modellen, karakter en doelgroep. Tot deze groep horen de volgende bedrijven: Chairsupply, SpindlBenCamp, Sit-On en Workware. Wij ontwikkelen en produceren stoelen voor onder andere de woning-, horeca-, kantoor- en zorginrichting. Onze stoelen passen in de inrichting van vergaderruimtes, ontvangstruimtes, kantineruimtes en wachtruimtes.

Chairsupply is een fabrikant in de kantoormeubilair industrie. Het is een uniek private label concept wat “huismerken” creëert voor een exclusief dealernetwerk in 22 landen. Alle stoelen voldoen aan de hoogste Europese eisen en worden aangeboden met 5 tot 10 jaar garantie. Chairsupply biedt u kantoor-, vergader- en werkstoelen.

Spindl ontwikkelt, produceert en promoot dynamische zit producten. Iedere stoel is voorzien van een mechaniek welke ervoor zorgt dat je in een actievere houding zit, waardoor je je houding corrigeert met je benen en je bekken. Het resultaat hiervan zijn minder lichamelijke klachten, meer concentratie en een hogere productiviteit.

“Bewegend zitten is de oplossing”

BenCamp is een bedrijf gespecialiseerd in zitmeubelen uit Italië, waarbij men ook streeft naar betaalbare prijzen. BenCamp en haar merknamen Sit-On en Workware richten zich vooral op de horeca en op de woning-, kantoor-, zorg- en projectinrichting. De bedrijven hebben een breed assortiment van design en functionele stoelen in elke maat, kleur en optie. Het intermodaal vervoeren van de artikelen en het gebruiken van duurzame materialen zorgt er tevens voor dat wij ons steentje bijdragen aan het milieu.

Met ruim 25.000 stoelen op voorraad is het mogelijk om binnen Nederland, België en Duitsland binnen drie werkdagen te leveren. In andere Europese landen wordt er binnen een week geleverd. Wij streven ernaar om u met de beste service te ondersteunen in het vinden van de juiste stoel.

Comments are closed.